Wij zijn Gijs Verschoor en zoon Jordy (2019) en hebben ons bedrijf(je) sinds 1993 wij zijn in bezit van 2 auto,s met 1 4assige kraan oplegger met 16t/mtr 4xschuif .

Wij doen Transport en Handel met vooral beton/legoblokken en mindere mate betonplaten .

Wij huren , mocht dit nodig zijn , bij bevriende collega transporteurs auto,s in , dus we huren niet in bij voor ons onbekende transporteurs omdat we zeker willen zijn van een goed en uitstekend verloop van het transport .

Door onze jarenlange ervaring kunnen en mogen wij zeggen dat niets ons te gek is , of u nu een halve kilo wilt vervoeren of een transformator van 100ton .

Sinds 2006 zijn wij ook actief in het concert en theater logistiek hierbij werken wij ook alleen met transporteurs die gespecialiseerd zijn in dit soort transport want een tour van 135 trailers (Rolling Stones) is wat anders dan pakketje van a naar b brengen .

Dus zoekt u een vervoerder voor een bepaald soort beton/steen zowel nieuw of gebruikt , mail ons met de vraag en wij gaan er achter aan en geven u zsm een antwoord met eventueel een prijs .

Sinds een jaar werken een met kunstgras  recycling bedrijf samen waar wij al het gerolde kunstgras van de velden rijden , dit doen wij met onze eigen steentrailer en ook met veel inhuur bedrijven die zowel steentrailers hebben als platte trailers . Deze gebruikte kunstgrasrollen worden terug gebracht naar een nul product dus 100% hergebruikt .

Wij werken op provisie basis dit houd dus in geen opdracht geen kosten voor u (no cure no pay) en meestal gaan we in onderhandeling over de provisie met de verkopende partij maar alles gaat eerst in overleg met de klant .